S kolekcijo za trenažer tudi Le Col

V sodelovanju z Wahoojem so nastala oblačila za udobno domačo vadb, ki je v teh časih spet osnova varnega gibanja. Cena? Uh …

Le Col

Le Col ni prvi s ponudbo za suhi – no, prepoteni – trening. Že decembra je svojo kolekcijo predstavila Rapha. Ubrala je drzen pristop hlač brez naramnic in po želji z žepi na hlačnicah, široko majico brez rokavov, mrežasto kapo in celo brisačo. Vse to za 172 evrov oziroma 202 evra, če izberete hlače z žepi. Le Col je nekoliko manj drzen, dizajn je bolj klasičen, a z zanimivimi rešitvami.

Še ena majica, ki hladi

Kolekcija vključuje majico (z rokavi ali brez), hlače, majico z dolgimi rokavi (za ogrevanje, kot pravijo) in kolesarsko čepico. Seveda za ženske in moške ter v dveh barvnih kombinacijah, klasični črni in živahnejši modro-rožnati z bolj izpostavljeno Wahoojevo grafiko.

Material naj bi znoj odvajal še bolj učinkovito, trdijo celo, da je občutek z majico hladnejši kot brez. Hlače imajo naramnice, hlačnice so perforirane, podloga pa naj bi bila optimizirana za trening na trenažerju. Majice so iz mrežastega materiala, tiste z rokavi imajo tri hrbtne žepe, brez rokavov pa enega velikega. Tri žepe ima tudi majica za ogrevanje. Jo sploh potrebujete? Nimam pojma, a Le Col obljublja, da se prav dobro obnese tudi med vožnjami na prostem.

Premiumski materiali in prav taka cena

Ob vseh napakah na Le Colovi spletne strani pa se ne moremo izogniti občutku, da so v nastalih razmerah pri Le Colu in Wahooju skušali čim prej izkoristiti trend rasti števila vplačanih mesečnih naročnin na Zwift.

Ob tem se seveda spet pojavi vprašanje o smiselnosti nakupa. Za domačo vadbo boste morda raje oblekli stare, morda malo strgane hlače. No, na skupinskih dogodkih pa ne bi smelo biti debate, če si to lahko privoščite. Hlače stanejo namreč 175 evrov, majica brez rokavov 140 evrov, z rokavi 120 evrov, dolga majica 150 evrov in casquette, ki ni nič posebnega, še 24 evrov. Rapha na lepem ni več tako draga, kajne?

Komentarji

Za komentiranje se prijavi

Nov uporabnik?Ustvari račun.